Betingelser

Betingelser for fakturabetaling

Når vi betaler med faktura, samarbejder vi med Svea Ekonomi AB. For at købe en faktura skal du indtaste dit socialsikkerhedsnummer eller organisationsnummer. Forudsætningen for at kunne handle mod en faktura er blandt andet, at du er registreret i folkeregistret i Danmark og er over 18 år. Du har muligvis ikke nogen betalingsanvisninger. Alle fakturaer overføres af NavX Trading AB til Svea Ekonomi AB. Den sædvanlige kreditcheck finder sted, efter at de personlige data er blevet sendt til kassen, i nogle tilfælde betyder det, at der tages en kreditrapport. En kopi af kreditrapporten sendes derefter til dig. Betalingsbetingelserne for fakturaen er 14 dage. I tilfælde af forsinket betaling vil der blive betalt et aftalt og lovpligtigt påmindelsesgebyr. Renter for renter betales til 2% pr. Måned. I tilfælde af manglende betaling overføres fakturaen til inkasso.

Betingelser for delvis betaling

Gennem vores samarbejde med Svea Ekonomi AB kan du underskrive en kontokreditaftale og dermed være i stand til at betale dit køb. Du vælger kreditperioden ved at markere den kampagneindstilling, der passer bedst til dig. Købet kan altid betales fuldt ud når som helst inden forfaldsdatoen. Den sædvanlige kreditcheck finder sted, efter at de personlige data er blevet sendt til kassen, i nogle tilfælde betyder det, at der tages en kreditrapport. En kopi af kreditrapporten sendes derefter til dig. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til +468 – 514 931 13 for mere information. Eksempler på effektiv rente ved køb af DKK 10.000, løbetid 12 måneder, 0% rente, planlægningsafgift DKK 195, administrationsgebyr DKK 29: 10.68%.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Betalingsbetingelser for kort

Betaling med kort foretages i henhold til de gældende regler for online betaling i Sverige og EU. Vi bruger Svea Ekonomis / Webpays hostede PCI-DSS-certificerede kortbetalingsløsning. Vi accepterer følgende kort: Visa, MasterCard. Pengene vil blive reserveret på din konto på ordretidspunktet. Alle transaktioner sendes via SSL (Secure Sockets Layer) meget sikkert krypteret. Der gemmes ikke kortnumre. Vi bruger den nyeste sikkerhedsteknologi til kreditkortbetalinger online 3D-Secure – en standard udviklet af VISA og MasterCard med det formål at sikre korrekt validering af forbrugeren ved køb online.

Betingelser for retur

Vores politik er, at du selvfølgelig skal være i stand til at returnere dine varer, hvis du fortryder eller ikke er tilfreds og får pengene tilbage. Inden for 30 dage er det derfor åbent køb, hvis produktet er ubrugt og uskadet (dvs. i en stand til at videresælge det). Dog er du selv ansvarlig for returforsendelsen til os.

Upakkede pakker

Uanmeldte varer returneres til os. For alle pakker, der ikke indløses, forbeholder vi os ret til at opkræve omkostninger til returforsendelse, håndteringsgebyrer og ekspeditionsgebyrer, i øjeblikket DKK 200. Retur sker for din egen regning. Retur skal sendes pr. Brev eller pakke, ikke med porto. Giv os besked, før du returnerer din vare og vedhæft din faktura eller kvittering, så vi kan identificere pakken og få din refusion hurtigst muligt.

Lægemiddel betingelser

Vores produkter og især Plasti Dip er primært beregnet til industrielle formål, produktet bruges på andre måder, vi anbefaler, at prøvemaling udføres på mindre “skjult” stykke af det aktuelle underlag for at sikre, at produktet fungerer som beregnet til dig. Plastidip garanterer selve produktet og dets egenskaber, men udførelsen er ansvaret for brugeren af ​​selve produktet.

Forsendelse betingelser

Vi anvender enhedsforsendelsen på DKK 49 til Danmark, uanset hvor meget du bestiller. Normal leveringstid, forudsat at produktet er på lager, er 2-4 dage afhængigt af posttid og din geografiske placering. Vi leverer ikke til Færøerne eller Grønland.

Vi forbeholder os ret til forkert indtastning af priser, specifikationer osv.