FAQ

Plasti Dip

Hvad er Plasti Dip?

Plastdyp er en farve, der kan sammenlignes med flydende gummi / klistermærke. Det kan let fjernes uden at efterlade rester. Det kræver heller ikke noget underarbejde. Den originale farve er ikke beskadiget af Plasti Dip.

Bæredygtighed?

Holdbarheden afhænger helt af, hvor eksponeret materialet er. På et par fælge er holdbarheden ca. 1 år, mens et par køkkenluge kan vare køkkenets levetid. På steder, der udsættes for meget friktion, kan levetiden forkortes korrekt, for eksempel en MC-tank, som knæene trækkes mod, når de kører aktivt.

Hvilke materialer kan males?

Plasti Dip fastgøres til de fleste materialer. For eksempel træ, metal, glas, beton, mursten, plast osv. Spørg os, hvis du er usikker! Kan det males over? Ja, det går godt. Hvis du maler med en anden Plasti Dip-farve, binder den sig sammen med laget nedenunder. Hvis du maler med en almindelig lakbaseret maling, anbefaler vi, at dette testes først, vær ekstra forsigtig med maskering!

Er det virkelig nemt at fjerne?

Ja, det er meget let at fjerne. Hvis du kun har nok tyk maling malet, begynder du at trække fra en kant, fortsætter du bare med at trække forsigtigt.

Sådan vaskes en Plasti Dip-overflade?

Lidt afhængigt af hvad du vasker, er der forskellige vaskemidler til forskellige produkter. Til både biler og fælge sælger vi testede og godkendte rengøringsmidler i vores online butik. Når du bruger andre rengøringsprodukter, skal du altid teste en lille del først. Affedtning og andre stærkere produkter bør altid undgås, da det kan skade Plasti Dipen.

Finder du noget vaskemiddel, der ikke fungerer med Plasti Dip?

E-mail os på info@navx.se

Hvad er tyndere, og hvor meget skal man bruge?

Plasti Dip er en meget tyk og tyktflydende farve, der ikke er egnet til malingsspray, hvis den ikke tyndes først. Plasti Dip kan fortyndes op til 50% og er også det anbefalede fortyndingsniveau fra os. Dvs. 1 del Plastic Dip 1 del fortynding.

Er farve XXX med dig?

Vi prøver konstant at udvide farveområdet, desværre er det Plasti Dip, der sælges i EU af en anden type sammenlignet med USA. Vi kan således ikke sammenligne os med det amerikanske marked. Så snart Plastidip frigiver nye farver til vores marked, prøver vi at have dem på lager så hurtigt som muligt.

Hvor mange spraydåser er der behov for til 4 fælge?

Vi anbefaler 3 spraydåser til mindre fælge op til 16 “og derefter 4 spraydåser.

Kan du bruge affedtning eller andre stærkere produkter?

Det kan gå, men generelt så nej. Undgå alle typer stærkere rengøringsmidler, og brug i stedet almindelig shampoo. Hvis du stadig vil prøve det, kan du prøve på en mindre overflade først.

Plastic Dip Blaze i solen?

Desværre er plastikdypen ikke UV-stabil, dvs. de bleges hurtigere i solen end andre farver.

JB Weld

Hvor høj kan J-B Weld være?

J-B svejset original tåler en konstant temperatur på 260 ° C. I kortere perioder (op til 10 minutter) kan J-B-svejsningen modstå anslået 316 ° C. Se produktbeskrivelser for yderligere information om temperaturen for de forskellige produkter.

Fungerer J-B Weld på udstødningssystemer?

På grund af den ekstreme varme, der genereres i manifolder og katalysatorer, anbefaler vi ikke J-B Weld til reparation af disse eller i forbrændingskammeret af samme grund. I områder, hvor temperaturen ikke overstiger en konstant temperatur på 232 ° C, anbefaler vi dog HighHeat stick.

Hvordan fjerner jeg J-B Weld, når det er helbredt?

Når J-B Weld er fuldstændigt hærdet, kan du fjerne det ved at save, slibe eller arkere det af. Det fungerer også til at varme op over den maksimale grænse på 316 ° C og dermed smelte det væk.

Er J-B Weld giftigt?

Nej, når J-B Weld er hærdet, er det ikke giftigt.

Hvad kan jeg bruge til at rengøre overfladerne, før jeg påfører J-B Weld?

Vi anbefaler acetone eller tyndere. Du kan også bruge sæbe og vand, bare sørg for, at overfladerne er helt tørre, inden du påfører limen. Brug IKKE rengøringsprodukter, der efterlader rester af olie eller fedtede overflader, da J-B Weld ikke klæber fast.

Er J-B svejsebestandig mod vand og benzin?

Når den er hærdet, er J-B Weld fuldstændig modstandsdygtig over for vand, benzin og dybest set alle andre olier og kemikalier. For overflader i kontakt med eller under vand- og benzinreparationer anbefaler vi SteelStik eller WaterWeld.

Kan J-B svejse modstå ekstremt lave temperaturer?

J-B Weld-originalen har opretholdt sine egenskaber ned til -67F i test.

Leder J-B Weld elektricitet?

Nej, J-B Weld betragtes ikke som en leder, det er en isolator.

Hvad er forskellen mellem J-B Weld og KwikWeld?

KwikWeld er et alternativ til J-B Weld originale produkt, når du ønsker et hurtigt hærdende klæbemiddel. KwikWeld har en åben tid på 4 minutter og hærder på 4-6 timer, i modsætning til J-B Weld, som har en åben tid på 4-6 timer og hærder på 15-24 timer. KwikWeld har en styrke på ca. 2/3 dele sammenlignet med J-B Weld, på trods af dette er begge produkter stærke nok til de fleste reparationer og projekter.

Er der noget, J-B Weld IKKE kan rette?

J-B Weld overholder ikke følgende materialer: Fleksible gummioverflader, Læder / læder, Vinyl

Kan J-B Weld fortyndes for at lette påføringen?

Ja. Tilsæt op til en teskefuld acetone eller fortynder svarende til en hel pakke J-B Weld.

Er J-B svejset mikrobølgesikker?

Ja.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.